Sausis
Sausio 2 d. Ūkio ministerija prašė MVA narių pasiūlymų „Dėl smulkaus ir vidutinio verslo plėtros 2005-208 metų priemonių vykdymo“.

Sausio 5 d. MVA nariai buvo prašomi pateikti pageidavimus savivaldybės veiklai 2007 m.

Sausio 15 d. Vyko MVA tarybos posėdis. Paskelbti nominacijų „Sėkmingai dirbanti įmonė“ ir „Populiariausias vadovas“ konkursai.

Sausio 23 d. MVA raštu kreipėsi į rajono Merą dėl Skuodo – Algirdo ir Naujoji – Montuotojų – Skuodo gatvių sankryžų apšvietimo, siekiant apsaugoti darbuotojus, tamsiu paros metu einančius į darbą ir iš jo.

Sausio 25 d. K. Bartkevičius, J. Buinauskas ir V. Raudonius dalyvavo Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinėje asamblėjoje.

Sausio 29 d. MVA tarybos posėdis. Priimtas 2007 m. veiklos planas, visuotinio susirinkimo darbotvarkė.
Sausio 31 d. Asociacija kartu su rajono Meru raštu kreipėsi į Vyriausybę dėl finansavimo Algirdo – Skuodo gatvėse įrengti pėsčiųjų ir dviračių takams, lietaus kanalizacijai, apšvietimui, bei Troškučių gatvės sujungimui su Laisvės gatve.

Vasaris
Vasario 13 d. MVA prezidentas K. Bartkevičius dalyvavo susitikime su Vyriausybės kancleriu Valdemaru Serapinu tema “Valstybės valdymo sistemos tobulinimo komisijos tikslai ir veiklos kryptys“.

Vasario 14 d. MVA prezidentas K. Bartkevičius bei vykd. direktorius V. Raudonius dalyvavo susitikime su Seimo pirmininku V. Muntianu.

Vasario 15 d. Pasirašyta sutartis su viešbučiais „Medūna“ ir „Aqua Medūna“ Druskininkuose dėl lengvatinių sąlygų MVA nariams.

Vasario 20 d. Verslo centre (Ventos 8a) Mažeikių verslininkų asociacijos kvietimu Artašeso Gazariano Vadybos ir demokratijos mokykla pristatė asociacijos nariams savo pasiūlymus ir galimybes.

Vasario 20 d. MVA prezidentas K. Bartkevičius ir vykd. direktorius V. Raudonius dalyvavo susitikime su susisiekimo ministru Algirdu Butkevičiumi.

Vasario 21 d. Pasirašyta sutartis su UAB „Raminora“ viešbučiu „SPA Vilnius“ dėl lengvatinių sąlygų MVA nariams.

Vasario 27 d. Verslo centre MVA organizavo seminarą investavimo klausimais. Seminarą vedė:
Loreta Žebrauskienė (Gen. direktoriaus pavaduotoja, UAB DnB NORD investicijų valdymas) ir
Tadas Ratkevičius (Privačios bankininkystės skyriaus vadovas)

Kovas
Kovo 5 d. MVA tarybos išplėstinis posėdis. Jo metu paskelbti 2005 m. nominacijų „Populiariausias vadovas“ ir „Sėkmingai dirbanti įmonė“ rezultatai, aptarta visuotinio MVA susirinkimo darbotvarkė.

Kovo 8 d. MVA nariai buvo pakviesti dalyvauti Užsienio reikalų ministerijos ir Ūkio ministerijos rengiamoje konferencijoje „Europos prekybos apsaugos priemonės besikeičiančioje pasaulio ekonomikoje“, kuri vyko „Holiday Inn Vilnius“ viešbutyje.

Kovo 16 d. Vyko MVA ataskaitinis susirinkimas. Po susirinkimo vyko MVA 2006 m. nominacijų „Populiariausias vadovas“ ir „Sėkmingai dirbanti įmonė“ įteikimo šventė. MVA įmonių darbuotojai buvo pakviesti į Vilniaus Senamiesčio teatro spektaklį.

Kovo 16 d. Vyko MVA tarybos posėdis. MVA taryba prezidentu išrinko D. Seilių, K. Bartkevičius paskelbtas MVA Garbės prezidentu.

Kovo 26 d. Vyko MVA tarybos posėdis. Išrinkti MVA viceprezidentai V. Eidimtienė ir A. Vyniautas. Aptarta asociacijos pajamų –sąnaudų sąmata.

Kovo 28-29 d. SEB Vilniaus banko organizuotame MVA atstovų vizite į Stokholmą dalyvavo K. Bartkevičius, D. Seilius, S. Rancas. Susitikimuose su Švedijos prekybos rūmų atstovais, Švedijos Prekybos Tarybos atstovais aptartos bendradarbiavimo galimybės.

Balandis
Balandžio 04 d. Pasirašytas sutikimas dalyvauti Šiaulių Universiteto rengiamame projekte „Įgalinančios partnerystės modelio konstravimas“.

Balandžio 14-22 d. vykdantysis direktorius V. Raudonius dalyvavo tarptautinėje pramonės pasiekimų parodoje „Hannover messe 2007“. Su informacija iš parodos galima susipažinti MVA buveinėje Ventos 8a.

Balandžio 16 d. vyko MVA tarybos posėdis. Aptarti MVA teikiamos paramos prioritetai, asociacijos biudžetas 2007 m.

Balandžio 17 d. MVA prezidentas D. Seilius ir garbės prezidentas K. Bartkevičius vyko į susitikimą su Saldaus miesto verslininkais ir meru. Pasidalinta asociacijos veiklos bei asociacijos steigimo patirtimi.

Balandžio 25 d. MVA taryba nutarė paremti „Gabijos“ gimnazijos mokinių grupę, vykstant į tarptautinę „Junior achievement“ konferenciją Suomijoje.

Gegužė
Gegužės 3 d. MVA kreipėsi į savivaldybę dėl MVA atstovo delegavimo į rajono savivaldybės etikos komisiją.

Gegužės 8 d. Telšių apskrities Valstybinėje mokesčių inspekcijoje MVA prezidentas D. Seilius bei viešojo maitinimo ir viešbučių sektoriaus atstovai dalyvavo diskusijoje. Jos metu VMI pristatė viešojo maitinimo sektoriaus veiklos analizę, pasidalinta sukaupta informacija.

Gegužės 11 d. V. Eidimtienė, R. Kazlauskienė, J. Jurkus, T. Diržininkas, V. Raudonius dalyvavo Telšių apskrities verslo inkubatoriaus surengtoje konferencijoje „Verslas Telšių apskrityje: dabartis, aktualijos ir perspektyvos“.

Gegužės 12-13 d. MVA surengė seminarą „Silva metodas“, kuris atveria daug galimybių pažinti save, savo užslėptus resursus ir tai plačiai panaudoti visose gyvenimo srityse.

Gegužės 14 d. vyko MVA tarybos posėdis. Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su Mažeikių darbo birža.

Gegužės 15 d. K. Bartkevičius dalyvavo ICC Lietuva prezidiumo išvažiuojamajame posėdyje Ukmergėje. Aptarta Ūkio ministerijos iniciatyva „Lietuvos verslo namai“, paskirta ICC Lietuva arbitražo komisijos pirmininkė.

Gegužės 23 d. Savivaldybės mero V. Džiugelio kvietimu Mažeikių verslininkų asociacijos prezidentas Darius Seilius ir smulkiųjų bei vidutinių verslininkų asociacijos vadovas Vidmantas Erminas, taip pat Mažeikių turizmo ir verslo informacijos centro direktorius Pulgis Lumpickas kartu su savivaldybės administracijos vadovais tarėsi dėl verslo inkubatoriaus Mažeikiuose.

Gegužės 24 d. K. Slavinskas, R. Radžiūnas ir V. Raudonius dalyvavo švietimo skyriaus surengtame susitikime su rajono gimnazijų ir mokyklų direktoriais. Pristatyti MVA teikiamos paramos prioritetai, asociacijos sprendimas skirti 5 stipendijas gabiam Mažeikių jaunimui, išvykstančiam studijuoti, sudarant sutartį, kad baigę mokslus grįš dirbti į Mažeikius.

Gegužės 28 d. MVA raštu kreipėsi į Telšių apskrities viršininką dėl MVA atstovo delegavimo į Apskrities regioninės plėtros tarybą.

Birželis
Birželio 1 d. Verslo centre asociacija organizavo susitikimą „Verslo pusryčiai su Meru“. Susitikime dalyvavo savivaldybės meras Vilhelmas Džiugelis, jo pavaduotoja visuomeniniais pagrindais Irena Macijauskienė, savivaldybės administracijos direktorius Bronius Kryžius ir kai kurių skyrių vadovai bei specialistai, MVA nariai. Susitikimo tikslas – visiems kartu aptarti tolesnio bendradarbiavimo kryptis bei parengtą projektą bendradarbiavimo sutarties, kurią iki birželio 15 d. ketinama pasirašyti.

Birželio 4 d. K. D.Seilius, dalyvavo Telšių regiono asocijuotų verslo struktūrų ir vietos mokesčių administratoriaus Bendradarbiavimo tarybos posėdyje. Bendradarbiavimo taryba aptarė neapskaitytos ekonomikos situaciją Telšių apskrityje.

Birželio 15 d. V. Raudonius dalyvavo SPA „Vilnius“ surengtame partnerių vakare Druskininkuose.
SPA centras pristatė savo partneriams naujas patalpas ir paslaugas.

Birželio 15 d. Šiaulių Universitetas įteikė diplomus MVA suorganizuotų studijų Mažeikiuose pirmajai magistrų grupei.

Birželio 15 d. Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp Savivaldybės ir Mažeikių verslininkų asociacijos.

Birželio 20 d. Vyko asociacijos derybinės grupės dėl gamtinių dujų Mažeikiuose posėdis. Nutarta susipažinti su sutartimi tarp UAB „Intergas“ ir savivaldybės.

Birželio 26 d. MVA derybinė grupė kartu su savivaldybės specialistais aptarė Mažeikių dujofikavimo gamtinėmis dujomis klausimus.

Birželio 28 d. MVA raštu kreipėsi į Telšių apskrities viršininką bei Mažeikių rajono merą dėl kelio Buknaičiai – Leckava atkarpos išasfaltavimo iki įmonės „Aivinela“.

Liepa
Liepos 2 d. Vyko MVA tarybos posėdis. Priimti nauji nariai, aptartos Naujametinės kelionės į Lenkiją galimybės, seminaro „Organizacijos vystymo problemų sprendimas“ rengimo klausimai, deleguoti atstovai į savivaldybės darbo grupes dėl struktūrinių fondų panaudojimo.

Liepos 3 d. MVA iniciatyva UAB „Intergas“ organizavo susitikimą su asociacijos nariais, savivaldybės specialistais, spaudos atstovais dėl Mažeikių dujofikavimo.

Liepos 5 d. A. Mikalauskas, K. Bartkevičius, J. Buinauskas, S. Rancas, V. Raudonius dalyvavo savivaldybės surengtame pasitarime su Vidaus reikalų ministerijos bei UAB „Eurointegracijos projektai“ darbuotojais dėl Mažeikių kaip probleminės teritorijos plėtros programų rengimo.

Liepos 11 d. MVA išsiuntė raštą UAB „Intergas“dėl naujo vartotojo prisijungimo prie UAB „Intergas“ dujų sistemos sutarties koregavimo.

Liepos 12 d. MVA nariai susitiko su Seimo nare Laima Mogeniene. Pasidalinta nuomonėmis apie „Smulkaus ir vidutinio verslo įstatymo pakeitimo įstatymo projektą (XP – 1261ES)“ bei trukdymus verslui.

Liepos 18 d. D. Seilius ir S. Rancas dalyvavo Žemaitijos regioninės televizijos laidoje, kurios pagrindinė tema – „Europinė valdžios ir visuomenės bendradarbiavimo patirtis Lietuvoje ir Ukrainoje“. Šią laidą tiesioginiame eteryje filmavo ir Ukrainos televizija.

Liepos 19 d. Vyko MVA susitikimas su Krymo Autonominės Respublikos atstovais, dalyvaujančiais tarptautiniame seminare: „Viešoji politika vietos lygmenyje Krymo Autonominėje Respublikoje: europinių standartų įdiegimas“ ir šią savaitę atvykusiais stažuotis į Telšių apskritį. Aplankytos įmonės „Ingman ledai“ ir „Stronga“.

Liepos 24 d. V. Eidimtienė ir V. Raudonius kartu su Mažeikių ir Skuodo rajonų savivaldybių merais V. Džiugeliu ir S. Vainora, Seimo nare Audrone Pitrėniene bei Mažeikių visuomenės atstovais sprendė, kokių imtis veiksmų, kad būtų neišardyta, o atnaujinta geležinkelio linija į Klaipėdą per Skuodą.

Liepos 31 d. MVA nariai dalyvavo jaunimo verslumo centro parengto leidinio „Jei ne tu, tai kas?“ bei filmo apie Mažeikių verslininkus pristatyme. Leidinyje ir filme MVA narių pasisakymai.

Rugpjūtis
Rugpjūčio 1 d. A. Vyniautas, V. Eidimtienė, V. Radvilas, R. Karvauskas. S. Vorauskas, R. Strigūnas, V. Raudonius dalyvavo URBAN programos pristatyme savivaldybės salėje. Apsikeista nuomonėmis apie miesto vystymą.

Rugpjūčio 2 d. MVA kreipėsi raštu į rajono savivaldybę dėl UAB „VST“ reikalavimo nuimti interneto ir kabelinės televizijos tiekėjų kabelius nuo elektros stulpų.

Rugpjūčio 3 d. MVA nariai dalyvavo Omnitel Deluxe vasaros renginyje Užutrakio dvare.

Rugpjūčio 17-18 d. vyko MVA narių iškyla baidarėmis Jūros upe, apsistojant Tarvydų sodyboje.

Rugpjūčio 21 d. Mažeikių verslininkų asociacijos atstovai dalyvavo Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos (VKEKK) posėdyje. Jame buvo svarstomas klausimas dėl UAB „Intergas“ gamtinių dujų skirstymo ir tiekimo kainų viršutinių ribų Mažeikių rajono savivaldybės teritorijoje.

Rugpjūčio 23 d. V. Raudonius ir D. Dulevičienė (UAB „Edvardo servisas“) dalyvavo Ūkio ministerijos organizuotame mokslinio tyrimo darbo „Individualios veiklos teisinio reglamentavimo analizė“ aptarime.
Rugpjūčio 23 d. Mažeikių verslininkų asociacijos nariai dalyvavo VKEKK viešajame posėdyje, svarstant klausimą dėl UAB „Intergas“ gamtinių dujų skirstymo, tiekimo kainų ir kainų buitiniams vartotojams Mažeikių rajono savivaldybės teritorijoje.

Rugsėjis
Rugsėjo 3 d. Vyko MVA tarybos išplėstinis posėdis AB „Pieno žvaigždės“ Mažeikių pieninėje. Nutarta, remiant mokslą, skirti 5 stipendijas iki 2000 Lt/m. gabiam Mažeikių jaunimui, išvykstančiam studijuoti, sudarant sutartį, kad baigę mokslus grįš dirbti į MVA įmones.

Rugsėjo 5 d. MVA raštu pateikė rajono savivaldybei asociacijos narių pasiūlymus dėl URBAN programos lėšų panaudojimo.

Rugsėjo 10 d. Vyko MVA tarybos posėdis. Išnagrinėjus gautus studentų prašymus, nutarta skirti MVA stipendijas M. Teniui, A. Prialgauskaitei, S. Dambrauskui. Už Mažeikių vardo garsinimą Lietuvoje ir pasaulyje bei puikius mokslo pasiekimus padovanoti nešiojamąjį kompiuterį tarptautinės biologų olimpiados Kanadoje bronzos medalio laimėtojai S. Jasmontaitei.

Rugsėjo 12 d. MVA nariai buvo pakviesti dalyvauti seminare Šiauliuose „Arbitražas ir jo nauda verslui“. Seminaro tikslas – supažindinti su komerciniu arbitražu, jo privalumais ir patarti, kaip naudoti tipinę arbitražo išlygą.

Rugsėjo 13 d. MVA nariai pakviesti dalyvauti „Lietuvos – Azerbaidžiano verslo forume“ Vilniuje. Azerbaidžiano verslo delegacijos vizito tikslas – užmegzti artimesnius ekonominius ir prekybinius santykius su Lietuvos verslininkais.

Rugsėjo 19 d. Vyko URBAN programos pristatymas Savivaldybės salėje (Stoties g. 18, II a.). Pristatyme dalyvavo Vidaus reikalų ministerijos Regioninės politikos departamento vedėjas Dr. Arūnas Grumadas, MVA nariai, savivaldybės vadovai. Aptartos lėšų įsisavinimo galimybės.

Rugsėjo 22 d. MVA organizavo sporto šventę Balsiuose. Bendras dalyvių skaičius – virš 350 žmonių (įmonių darbuotojų, jų šeimų narių, svečių). Įvairiose rungtyse savo jėgas išmėgino 16 komandų.

Rugsėjo 25 d. MVA organizavo susitikimą su AB „Mažeikių nafta“ gen. direktoriumi Marek Mroczkowski ir kitais įminės vadovais. Susitikimo metu AB „Mažeikių nafta“ vadovams pristatyta MVA ir jos veikla, aptartos bendradarbiavimo bei bendro indėlio į rajono sporto ir kultūrinį gyvenimą galimybės.

Rugsėjo 28 d. MVA narys „DnB NORD surengė seminarą-diskusiją: „DnB NORD banko paslaugos smulkioms ir vidutinėms įmonėms. Kreditavimo, lizingo ir investavimo galimybės“. Renginyje taip pat dalyvavo bei vartotojų teisių klausimais konsultavo Vartotojų teisių apsaugos tarnybos Telšių apskrities skyriaus vadovas Saulius Urbonas.

Rugsėjo 28 d. Pasirašytas sutarties su AB „Ventus-Nafta“ dėl nuolaidų kurui pratęsimas metams.

Spalis
Spalio 4 d. „If draudimas“ kartu su Mažeikių verslininkų asociacija pakvietė MVA narius į seminarą verslininkams. Aptarta kaip sveikatos draudimas padeda pritraukti ir išlaikyti įmonėje geriausius specialistus, kiek darbdavys yra atsakingas už savo darbuotojus ir ką daryti, kad įvykus nelaimingam atsitikimui nenukentėtų nei viena pusė.

Spalio 8 d. vyko MVA tarybos išplėstinis posėdis UAB „Fauga“. Nutarta MVA penkių metų jubiliejaus proga išleisti asociacijos narių reprezentacinį leidinį.

Spalio 15 d. SEB Vilniaus banke vyko VšĮ „Mažeikių sporto centras“ veiklos ir perspektyvinių planų ateičiai pristatymas Mažeikių verslininkų asociacijos nariams. (MVA yra VšĮ „Mažeikių sporto centras steigėja“).

Spalio 17 d. MVA nariai buvo pakviesti į Nyderlandų Karalystės Ambasados ir Lietuvos ekonominės plėtros agentūros (LEPA), organizuojamą seminarą „Lietuva ir Olandija: galimybės ir perspektyvos verslo bendradarbiavimui” Vilniuje.

Spalio 17 d. MVA delegavo Garbės prezidentą K. Bartkevičių atstovauti asociaciją ICC Lietuva prezidiumo ir kongreso darbe 2008-2009 metų kadencijai.

Spalio 17 d. MVA kreipėsi raštu į rajono savivaldybę „Dėl panaudotų padangų surinkimo“. Savivaldybės prašoma organizuoti nemokamą naudotų padangų surinkimą šiuo metu, kai vairuotojai masiškai keis vasarines padangas, kad paskui balandžio talkų metu jų nereikėtų rinkti iš pamiškių.

Spalio 19 d. V. Raudonius dalyvavo Pilietinės visuomenės instituto ir Telšių apskrities viršininko administracijos surengtoje konferencijoje „Kaip mažinsime skurdą Lietuvoje?“. Lietuvos rajonuose, tarp jų ir Mažeikių rajone, buvo tiriama skurdo ir socialinės atskirties padėtis. Šių tyrimų pagrindu parengti siūlymai viešajai politikai buvo pristatyti konferencijos metu.

Spalio 24 d. MVA nariai J. Jurkus, R. Radžiūnas, J. Stupakovas, D. Steponaitienė, A. Pocius, prezidentas D. Seilius ir vykd. direktorius V. Raudonius dalyvavo rajono profesinių sąjungų centro organizuotame darbdavių, savivaldybės ir profsąjungų atstovų susitikime tema: „Trišalė sutartis – socialinio dialogo garantas“. Siekiant efektyviau derinti šalių interesus sprendžiant socialines, ekonomines ir darbo problemas, nutarta įsteigti „Trišalę Tarybą“.

Spalio 25 – 27 d. asociacija MVA nariams surengė A. Gazariano seminarą „Organizacijos vystymo problemų sprendimas“. Seminaro metu buvo nagrinėjamos temos, padedančios geriau suvokti šiuolaikinės vadybos dėsnius, analizuoti situaciją savo įmonėje – tai, ką ji daro ir kaip yra organizuota, numatyti jos vystymosi perspektyvą, identifikuoti šaknines “blogybių” priežastis, pasirinkti racionaliausią problemos sprendimą.

Lapkritis
Lapkričio 5 d. Išplėstinis MVA tarybos posėdis. Aptarta galimybės gauti finansavimą MVA narių mokymui iš ES struktūrinių fondų.

Lapkričio 8 d. Mažeikių verslininkų asociacijos prezidentas D. Seilius, viceprezidentas A. Vyniautas ir vykdantysis direktorius V. Raudonius susitiko su naujuoju Telšių apskrities VMI vadovu Algimantu Laucevičiumi. Aptartos bendradarbiavimo bei informacijos pasikeitimo galimybės.

Lapkričio 12 d. Verslo centre vyko Mažeikių verslininkų asociacijos įmonių susitikimas su Šiaulių teritorinės muitinės vadovais. Muitinės perspektyvas trumpai pristatė Muitinės viršininkas E. Blažys, apie elektroninį deklaravimą kalbėjo pavaduotojas A. Jurkevičius, o apie supaprastintas procedūras- pavaduotojas A. Berčiūnas.

Lapkričio 13 d. MVA organizavo susitikimą su rajono Meru V. Džiugeliu ir Vicemeru R. Norkumi. „Verslo popietėje su meru“ aptartos Mažeikių ekonominio augimo centro kompleksinės plėtros programos priemonės, padiskutuota dėl Verslo inkubatorius steigimo mieste, prekių tikrinimo vietos ne muitinės poste ir kitais klausimais.

Lapkričio 21 d. V. Raudonius dalyvavo Lietuvos savivaldybių asociacijos ir Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos pasitarime „LPPARA ir LSA vaidmuo, keliant regionų konkurencingumą“. Aptarti savivaldybių, viešojo sektoriaus ir asocijuotų verslo struktūrų veiklos koordinavimo aspektai.

Lapkričio 21 d. D. Dulevičienė (UAB „Edvardo servisas“) dalyvavo savivaldybės ekonomikos komiteto posėdyje dėl individualios veiklos, turint verslo liudijimą, rūšių 2008 metų fiksuoto pajamų mokesčio dydžio patvirtinimo.

Lapkričio 23 d. Kartu su UAB „Omnitel“ organizuotas seminaras „Elektroninis parašas asmeniui ir verslui“. Įmonių vadovams ir buhalteriams demonstruotos praktinės elektroninio parašo panaudojimo galimybės versle ir privačiame gyvenime bei šio sprendimo teikiama nauda įmonei, demonstruota, kaip e. parašo technologija leidžia ne tik atsisakyti popierinių dokumentų bet ir vienu slaptažodžiu patekti į daugelį sistemų, pristatyti elektroninio parašo veikimo principai ir jau veikiantys pritaikymai versle bei kasdienio gyvenimo srityse.

Lapkričio 30 Mažeikių verslininkų asociacijos įmonių vadovai dalyvavo Telšių apskrities savivaldybių „Verslo dienoje“, skirtoje įvertinti geriausias įmones.

Gruodis
Gruodžio 4-7 dienomis 18 Mažeikių verslininkų asociacijos įmonių dalyvavo konferencijoje „Verslo plėtra į Lenkiją“ Plocke. Renginio dalyviai susitiko su PKN ORLEN Direktorių valdybos atstovais bei departamentų direktoriais, aplankė naftos perdirbimo imonę, susitiko su Plocko meru, Plocko Prekybos rūmų prezidentu bei atstovais, aplankė kelias stambiausias įmones, susitiko su Lietuvos ambasadoriumi Lenkijoje, ambasados darbuotojais bei Lietuvos verslininkais, vykdančiais veiklą Lenkijoje.

Gruodžio 13 d. MVA nariai dalyvavo pasitarime savivaldybėje dėl Mažeikių bendrojo plano rengimo. Bendrojo plano rengėjai pristatė plano rengimo principus ir terminus. Nutarta kitų metų pradžioje pakviesti MVA narius diskusijai dėl strateginių Mažeikių bendrojo plano sprendimų.
Gruodžio 22 d. V. Raudonius dalyvavo pasitarime savivaldybėje dėl žemės grąžinimo rajono gyventojams. Pasitarimo metu pateikti komisijos, kuri savivaldybėje buvo sudaryta prieš mėnesį, sprendimai. Gyventojų prašymus grąžinti žemę nagrinėjusi komisija dalį sklypų nutarė grąžinti, o tris teritorijas siūlo pripažinti kaip reikalingas visuomenės poreikiams.

Recommended Posts