2021.04.22 įvyko pažintinis posėdis su Vokietijos verslininkų asociacijos iš Rostoko vadovais Ulrich Zinser ir Manuela Balan. Susitikime taip pat dalyvavo Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmų Lietuvos biuro vadovė Vilniuje Audronė Gurinskienė Su kolega biuro vadovu Tarmo Mutso iš Estijos, Talino.

Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmų nariai – tai tarptautinio tinklo, apimančio 470 įmonių Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir Vokietijoje, dalis. Būdami didžiausiu dvišaliu tinklu, atstovauja Vokietijos ekonomikai trijose Baltijos valstybėse, palaiko glaudžius ryšius su ekonomika, politika ir valdymu bei kitais svarbiais veiksniais ir gali supažindinti įmones nares su tinkamais verslo partneriais ir atsakingais asmenimis.

2021.05.06 įvyko nuotolinis susitikimas su Vokietijos verslininkų asociacija ir Vokietijos verslininkais.

Susitikimo tikslas užmegzti naujas pažintis Vokietijoje, Estijoje, Latvijoje, pareklamuoti MVA narius, jų veiklą, rasti bendradarbiavimo galimybių, partnerių, investuotojų.

Džiaugiuosi, kad Vokietijos verslininkai ir verslininkų asociacija labai susidomėjo MVA ir jos narių veiklomis. Jau gavome kvietimus į kitus planuojamus susitikimus online ir gal net pavyks susitikti gyvai spalio mėnesį Rygoje. Sėkmingos pažinties dėka gavome kvietimą registruotis Vokietijos verslininkų asociacijos vykdomo projekto tinklapyje, beje šiame tinklapyje yra tokios šalys kaip Olandija, Latvija, Estija, Rusija, o Lietuvos net nėra. Gražios pažinties dėka Vokietijos tinklapyje atsiras, ir Lietuva, ir MVA nariai. Šiuo tinklapiu naudojasi Vokietijos verslininkai kai ieško gamintojų, partnerių ar kur investuoti kitose šalyse.

Recommended Posts