Šiuo žiemišku šaltu laikotarpiu, metams siekiant finišo liniją taip norisi sušildyti savo ir kitų sielas gerumu, bei 2023 pasitikti didžiai, švaria sąžine ir džiugesiu dėl nuveiktų darbų…

Gruodžio mėnesį mūsų mieste vyko gana nemažai socialinių renginių prie kurių prisidėjo ir mūsų MVA nariai. Juk taip neapsakomai gera dalintis gerumu, idėjomis, susitelkti ne tik į save, bet pastebėti ir aplinkinius.

Mažeikių rajono Šeimos ir vaiko gerovės centro salėje vyko muzikinis renginys „Stebuklinga žiemos melodija“. Pagrindinė šio renginio idėja – suteikti galimybę jaunuoliams, kurie muzikuoja namuose ar tik savo aplinkoje ir nedrįsta, bet nori savo talentu pasidalinti su kitais.

Prekybos centre “Eifelis” įvyko kasmetinė amatų mugė “Kurkime Kalėdų stebuklą kartu”, kurią organizavo Mažeikių politechnikos mokykla. Mugės tikslas – ugdyti socialiai atsakingą asmenybę, skatinti mokinių verslumą, inovatyvumą, kūrybiškumą, domėjimąsi amatais ir įvairiomis technologijomis. Renginio metu surinktos lėšos buvo paaukotos Mažeikių Cerebrinio paralyžiaus asociacijai.

Mažeikių Rotary klubas “Liberta” suorganizavo labdaringą akciją, kurios metu MVA nariai, tėvai, seneliai, šeimos, draugai ir bendradarbiai pasipuošė Kalėdų Senelio kostiumais ir drauge bėgo nuostabiai apšerkšnijusiomis gatvėmis, dalinosi šiluma ir juoku.  Surinktų lėšų dėka buvo sukurtas šventinis stebuklas mūsų rajono seneliams ir vaikams.

Recommended Posts