Vasario 2 d. Mažeikių verslininkų asociacijos Tarybos narė Rosita Kasperavičienė ir vykdančioji direktorė Renata Glodenienė dalyvavo Plungėje vykusioje konferencijoje „Pramonės transformacijos įtaka ateities įgūdžiams, kompetencijoms ir darbo rinkai“.
Susirinkusiuosius į konferenciją sveikino Lietuvos pramonininkų konfederacijos generalinis direktorius Ričardas Sartatavičius, Plungės pramonininkų sąjungos prezidentas Justinas Šimkus, Plungės rajono savivaldybės meras Audrius Klišonis, Plungės technologijų ir verslo mokyklos direktorius Audrius Misiūnas ir Seimo narys Jonas Varkalys.
Pranešimus skaitė ekonominos ir inovacijų viceministrė Ieva Valeškaitė, švietimo, mokslo ir sporto viceministrė Agnė Kudarauskienė, Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro atstovas Liutauras Valickas, Inovacijų agentūros Proveržio departamento vadovas Paulius Petrauskas, Lietuvos pramonininkų konfederacijos Plėtros departamento direktorius Simonas Mockevičius.
Konferencijoje buvo kalbama apie pramonės ir profesinio mokymo pokyčius, pameistrystės galimybes ir iššūkius, žaliąjį ekonomikos kursą, verslo skaitmenizavimą..
Po pranešimų vyko aktyvios ir aktualios diskusijos į kurias įsitraukė ir renginio svečiai.
Dėkojame Plungės pramonininkų sąjungai už kvietimą dalyvauti konferencijoje, kuri buvo svarbi ir naudinga.

Recommended Posts